Mi Café de Montaña - zrnková káva

Pestovaná, pražená a balená priamo v Nikarague

| EKO-friendy | Od lokálnych farmárov

Veľmi vzácna káva vďaka ktorej objavíte nový svet, kde sa spája príroda a vášeň pre dokonalé okamihy. Táto jedinečná káva vás zaručene očarí.

Skvelá pre tých, ktorí radi zažívajú chvíle pohody s kávou v ruke. Silná tak akurát a jemne čokoládová príchuť túto kávu predurčuje na chvíle s kamarátmi a oddych po boku blízkych.

12,10  s DPH

400g.

Na chvíle
pohody

Kvalitná zrnková káva je zbieraná a triedená ručne.

Mi Café de Montaña
je pravá, nefalšovaná, plne autentická,
nikaragujská káva pestovaná lokálnymi farmármi

Mi Café de Montaña (šp. Moja horská káva) je od začiatku až do konca pripravovaná, namiešaná a pražená tamojšími rodinnými majstrami.

Pravá nikaragujská káva je nielen chutná, ale aj veľmi vzácna. Vo všeobecnosti je jej nedostatok. Prostredie, ktoré dovoľuje takúto kávu vypestovať je obmedzené a záujem je veľký. 

Na Slovensku máme k dispozícii už len 1 originálnej nikaragujskej kávy

Váha

200g.

Vysokohorská káva

1500 m.n.m

Typ

100% Arabica

Oblasť

Matagalpa

Uniknite do sveta exkluzívneho a autentického kávového zážitku. 

Pripojte sa k tým, ktorí sa rozhodli prekonať nudu a monotónnosť obyčajnej kávy

a namiesto toho si užívajú exkluzívne okamihy s trochou štýlu a elegancie

Ďalšie informácie

Typ kávy

100% Arabica

Váha

400 g.

Odroda

Java, Maragogipe, Caturra

Nadmorská výška

1500 m.n.m

Oblasť

Matagalpa

Krajina pôvodu

Nikaragua

Toto je ten luxus,
ktorý každého z nás baví

Jedinečná káva z nikaragujských hôr pripravovaná tradičným spôsobom, ktorá Vás prenesie do sveta pohody s každým dúškom. Tento exkluzívna pochúťka plná energie je skvelým spoločníkom na pri chvíľach s priateľmi alebo pri vzácnych okamihoch úplného pokoja.

Kvalitná zrnková káva je zbieraná a triedená ručne.

Nikaragujská káva patrí medzi najlepšie na svete. Nielen pre skvelé podmienky na jej pestovanie, ale kvôli spôsobu, akým k výrobe pristupujú.

V každom jednom balení výberovej nikaragujskej kávy je zabezpečená najvyššia možná kvalita. Stojí ich to veľa síl. Úroda a to, čo z nej naservírujú ostatným je však pre Nikaragujcov záležitosťou hrdosti rodiny.  Každé zrno prechádza starostlivým ručným výberom, aby sa do balenia dostali iba tie najlepšie a zdravé zrnká. Kvalitu kávy je možné rozpoznať už na prvý pohľad. Miestni farmári nedajú na svoj tradičný systém dopustiť. Udržiavajú si tak svoju jedinečnú kvalitu, ktorú by pri masovej produkcii nedosiahli.

Prehrať video

Nikaragujci berú kávu vážne
Nedopustia jediné chybné zrnko

Aj vaše zrniečko prešlo kontrolou. Nie hocijakou – do balenia dajú iba takú kávu, ktorý by si sami naservírovali. Nikaragujci kávu najskôr triedia a až potom je časť z nej zabalená a odoslaná na Slovensko. 

Pripraviť si kávu zo spálených, zle upražených alebo nekvalitných zŕn je pre nich nepredstaviteľné. Kto by sám sebe pripravil niečo podradné? A tak žena každý večer sadne za stôl a preberá zrniečka. Medzi nimi, aj to vaše.

Výroba kávy je pre nikaragujskú rodinu ako symfónia, kde každý hudobník zohráva svoju jedinečnú úlohu s vášňou a oddanosťou, aby vytvoril harmonické dielo. Zapájajú sa, do výroby dávajú svoje srdce a to na výsledku cítiť.

Káva pre skvelé chvíle, na ktoré sa rado spomína

Predstavte si dokonalú kávu, ktorá vytvára atmosféru radosti a pohody, zatiaľ čo sa stretávate s priateľmi na spoločnom posedení. Takáto káva by mala byť nielen lahodná, ale aj inšpirujúca a energizujúca. Ideálna, aby na príjemné rozhovory, spomínanie a užívanie si života. Presne taká je Mi Café de Montaña.