Café de Mi Tierra - zrnková káva

Pestovaná, pražená a balená priamo v Nikarague

| EKO-friendy | Od lokálnych farmárov

Nechajte sa očariť! Káva, ktorá vás prebudí arómou a dodá chuťový zážitok, aby ste mohli začať deň s pocitom krásnejších chvíľ a prekonať náročné úlohy s ľahkosťou.

Ideálna pre tých, ktorí sa radi kávou nakopnú. Táto káva má intenzívnu energickú chuť a arómu, ktorá vám pomôže prekonať všetky ťažké úlohy.

12,00  s DPH

400g.

Energia
na náročné úlohy

Kvalitná zrnková káva je zbieraná a triedená ručne.

Café de Mi Tierra
je pravá, nefalšovaná, plne autentická,
nikaragujská káva pestovaná lokálnymi farmármi

Café de Mi Tierra (šp. Káva z mojej krajiny) je od začiatku až do konca pripravovaná, namiešaná a pražená tamojšími rodinnými majstrami.

Pravá nikaragujská káva je nielen chutná, ale aj veľmi vzácna. Vo všeobecnosti je jej nedostatok. Prostredie, ktoré dovoľuje takúto kávu vypestovať je obmedzené a záujem je veľký. 

Na Slovensku máme k dispozícii už len 1 originálnej nikaragujskej kávy

Váha

200g.

Vysokohorská káva

1500 m.n.m

Typ

100% Arabica

Oblasť

Matagalpa

Uniknite do sveta exkluzívneho a autentického kávového zážitku. 

Pripojte sa k tým, ktorí sa rozhodli prekonať nudu a monotónnosť obyčajnej kávy

a namiesto toho si užívajú exkluzívne okamihy s trochou štýlu a elegancie

Ďalšie informácie

Typ kávy

100% Arabica

Váha

400 g.

Odroda

Java, Maragogipe, Caturra

Nadmorská výška

1500 m.n.m

Oblasť

Matagalpa

Krajina pôvodu

Nikaragua

Výberová káva,
do ktorej sa zamiloval svet

Pravá, skutočná a nefalšovaná nikaragujská káva je už aj na Slovensku. Jedinečnosť, akú sa darí dosiahnuť iba v nikaragujských horách očarila svet už dávno. Prečo je ich káva o toľko lepšia ako mnoho iných? Lebo pre Nikaragujcov je to srdcová záležitosť. Celé rodiny sa starajú o svoju úrodu, vylepšujú chute naprieč generáciami a pod kávou, ktorú podávajú tak vidia hrdosť svojej rodiny. 

Kvalitná zrnková káva je zbieraná a triedená ručne.

S Café de Mi Tierra si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie, čo sa urodilo na poliach farmárov, ktorí svojej káve zasvätili život. Každé jedno zrnko prechádza starostlivým ručným triedením tak, aby sa do balenia dostali iba tie najlepšie a zdravé zrná. Tohto procesu sa lokálni farmári nechcú vzdať. Udržia si tak kvalitu, akú by veľkovýrobou nikdy nedosiahli.

Táto stredne kyslá káva vás prenesie priamo do srdca mesta Matagalpa, známeho ako domov najlepšej nikaragujskej kávy.

Prehrať video

Hádam to naozaj netriedia ručne,
Tak sa pozerajte

Otázku, či to naozaj netriedia ručne sme počuli stovkykrát. A logicky napáda otázka prečo vlastne? Veď na to existujú stroje. Nikaragujci o takom niečom nechcú počuť. A tak žena každý večer sadne za stôl a preberá zrniečka. Medzi nimi, aj to vaše.

Odpoveď na otázku prečo to tak robia je v podstate jednoduchá. S kávou neponúkajú „len nejaký produkt“ ale niečo zo seba.

U nás je to podobné – asi každý pozná nejakého deduška, ktorý sa hodiny trápi s prípravou klobások a celé dni ich udí, neustále vylepšuje a nakoniec ich s hrdosťou ponúkne kamarátom. Pre neho to nie sú len klobásky, je v tom aj kúsok z neho. Jeho práca a jeho hrdosť. Nikaragujci neudia klobásky, ale pražia kávu. A dať niekomu niečo zlé a odfláknuté je pre nich rovnako nepredstaviteľné, ale pre spomínaného deduška nedoudené klobásky.

Každé zrnko čaká na to, aby vám dodalo energiu potrebnú na celodenný úspech bez nepotrebných chemikálií.

Celý proces výroby je dlhodobo udržateľný, čo je dobré nielen pre planétu, ale aj pre toho, kto kávu pije. Môže si tak byť istý, že pije niečo skutočne kvalitné, plne prírodné a že sa vyhol nekvalitnému tovaru plného konzervantov a chémie.